Pieterpad pakketten    B&B Kadushi ligt langs het Pieterpad, wij geven alle Pieterpad-ters een warm welkom! Bekijk de pakketten  >>>
Eten en drinken

 

Voor koffie, lunch en eten uit de streek

Braamt en onze B&B ligt in een prachtige omgeving met afwisselend heidevelden, weilanden, bossen en de Montferlandse heuvels. Het dorp ligt langs het beroemde Pieterpad en wordt omringd door fietspaden.

’s Ochtends staat de koffie met huisgemaakte patisserie klaar en tussen de middag serveren wij gezonde lunches, met mooi weer op het terras. Van soepen, salades tot knapperig, verrassend belegd rustiek brood.

Eerlijk eten met biologische streekproducten

De keuken van B&B Kadushi staat voor puur eten, zo van de boer op uw bord waarbij we koken volgens de seizoenen en zoveel mogelijk gebruikmaken van biologische kwaliteitsstreekproducten. Eerlijk, betaalbaar en smaken waarin u de streek proeft vormen de kern. Onze koks houden van traditioneel met een moderne twist en maken vrijwel alles zelf.

Schakel ons in voor catering op locatie

We verzorgen ook catering op locatie in Braamt en omstreken. Of dat nu bij u thuis is of voor een zakelijke bijeenkomst. Neem contact met ons voor de mogelijkheden!

 

 


B&B Kadushi
Graaf Hendrikstraat 2
7047 AE Braamt
T 0314 847 850
M 06 114 784 57

KvK nr.: 69217912
IBAN: NL44RABO0321581229
Email: info@kadushibraamt.nl